Tko su Mario i Magdalena – Hrvat i Ukrajinka koji su se zaručili na maksimirskom stadionu?

Foto: snimka zaslona

“Magdalena, želiš li se udati za mene?”, ispisano je na semaforu na maksimirskom stadionu u poluvremenu kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Ukrajine za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Svi su se pitali o kome se radi, a Mario je kleknuo i zaprosio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ono što je bilo najzanimljivije jest da je on Hrvat, a ona Ukrajinka – ona je Magdalena Sophia Rohun, on Mario Kvasina, piše vecernji.hr

“Kako, zašto, zar zbilja, kako… samo je ponavljala ta pitanja. Dobro da se uopće sjetila reći “da”. A onda je opet nastavila s pitanjima i, evo, tjedan dana kasnije i dalje zapitkuje pa kako, pa kako, pa kako”, kaže Mario.

“Prosi se samo jednom u životu tako da sam dugo čekao pravu šansu i, kad sam čuo da nam reprezentacije igraju, odmah sam znao da je to taj trenutak kada ću zaprositi djevojku svog života. I zamislite onda… Tribine su nam stalno bile zatvorene. Pa već sam ih ja htio nazvati da ih otvore da se mogu oženiti”, napominje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretna je i Magdalena. “Ma ne znam ja ništa, još sam u šoku i ne vjerujem da se to meni dogodilo”, otkriva.

Mario je uz pomoć HNS-a pripremio prosidbenu poruku za semafor s fotografijom para, a kamere su bile uperene prema sjedalima za koja su kupili ulaznice, no, problem je bio jer su ta sjedala zauzeli drugi. Na kraju je ipak sve dobro ispalo.

Inače, Magdalena u Austriji živi cijeli život, njezini su se roditelji preselili iz ukrajinskog Lavova u Salzburg u potrazi za boljim životom. Tamo je živjela do svoje šesnaeste godine kada se s obitelji preselila u Linz. Mario je pak u taj grad došao sam, kao osamnaestogodišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redovito putuju u Marijevo rodno Uskoplje, a tada obvezno posjete i Hrvatsku u kojoj provode svako ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.