Uvijek vjerni: Igra li se nogomet i zbog navijača?

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni izdao je priopćenje u kojem ističe svoje želje za veći broj ulaznica za hrvatske navijače za europsku kvalifikacijsku utakmicu protiv Italije u Milanu 16. studenog. U priopćenju stoji;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatskoj i talijanskoj javnosti, UEFI, Hrvatskom i Talijanskom nogometnom savezu, hrvatskim navijačima i članovima Kluba navijača Uvijek vjerni!

U dobroj vjeri i čista srca želimo vam uputiti ovu poruku i zamoliti da zajedno s nama rješite problem pred kojim se nalazimo.

Pred reprezentacijama Italije i Hrvatske, kao i pred navijačima ovih nacionalnih selekcija stoji nogometni spektakl 16. studenog na milanskom San Siru. Nesumnjivo, na stadionu de biti velik broj hrvatskih navijača. Sukladno dogovoru dvaju nogometnih saveza za hrvatske navijače osigurano je 4500 ulaznica; od toga je 2250 ulaznica išlo sponzorima i Nogometnoj obitelji HNS-a, dakle članovima županijskih saveza, uposlenicima, obiteljima igrača i njihovim prijateljima, a isti broj dodijeljen je navijačima, od čega je KN UV dobio 1125 ulaznica, a koje su brzinom svjetlosti razgrabljene među našim članovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kod našeg članstva, kao i u brojnoj hrvatskoj navijačkoj vojsci još ima mnogo ljudi koji bi željeli biti na ovoj utakmici, međutim nemaju mogućnosti jer ne mogu kupiti ulaznice. Prema našim informacijama koje smo dobili od talijanskog nogometnog saveza i talijanskih medija na stadionu San Siro koji prima osamdeset tisuća gledatelja, na dvoboju Italije i Hrvatske očekuje se ne više od četrdeset tisuća posjetitelja.

Stoga, pozivamo i Hrvatski nogometni savez, kao i njihove kolege iz Italije da pronađu način da se hrvatskim navijačima omogući kupnja dodatnog kontigenta ulaznica. Molimo vas da nađete načina i to napravite posebno zbog velikog zanimanja hrvatskih navijača i očekivanoga praznog prostora na stadionu. Do utakmice ima još 16 dana i vjerujemo da postoji mogućnost, ako postoji volja i želja, da se to napravi i da se svim ljubiteljima nogometa omogući da budu na tribinama San Sira za vrijeme ove utakmice i tako susret dviju reprezentacija pretvore u pravi praznik nogometa”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.