Vaterpolo: U Jadranskoj ligi i srpski klubovi

U regionalnoj vaterpolskoj Jadranskoj ligi od sljedeće će se sezone uz hrvatske, crnogorske i slovenske klubove natjecati i srpski, pa će liga brojiti 16 momčadi, objavio je Hrvatski vaterpolski savez (HVS).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatski vaterpolski savez zajedno sa crnogorskim, slovenskim i srpskim savezom definitivno je dogovorio uspostavu nove regionalne vaterpolske lige. Ligu će sačinjavati ukupno šesnaest klubova, uz napomenu kako će u njoj nastupati svih osam hrvatskih prvoligaških klubova. Predviđeno je da liga krene početkom listopada. Prvi dio natjecanja će se odigrati na način da će se uspostaviti dvije skupine od po osam klubova, temeljem prošlogodišnjeg plasmana. Sve ostale pojedinosti vezane uz sustav natjecanja će se definirati na sjednici Upravnog odbora Regionalne lige”, objavio je HVS.

Hrvatski predstavnici u Jadranskoj ligi bit će Primorje EB, Jug CO, Mladost, Mornar BS, Jadran (ST), POŠK, Medveščak i Opatija, Srbiju je predstavljati Crvena zvezda, Vojvodina, Partizan i Radnički iz Kragujevca, Crnu Goru Jadran (HN), Budva i Primorac iz Kotora, a Sloveniju Branik iz Maribora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.