Vida i Perišić nakon debakla protiv Estonije: ‘Ovo nisu bili uvjeti za nogomet, razočarali smo svoje navijače, najteže nam je zbog Pjace’

Foto: fah

Poraz nam je teško pao, ali ovaj teren nije za profesionalne igrače, kazao je kapetan hrvatske reprezentacije Ivan Perišić nakon poraza u prijateljskoj utakmici protiv Estonije u Tallinu (0-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najteže je ovo što se dogodilo Pjaci, to nam je najveći poraz i teško nam je. Teren je bio užasan, makar to nije isprika za ovakav poraz. Mi smo imali svoje prilike, nismo ih iskoristili, a jako motivirani Estonci iskoristili su svoje”, izjavio je Perišić.

Domagoj Vida također nije skrivao razočaranje raspletom u Estoniji.

“Teško nam je nakon ovakvog poraza, žao mi je što smo razočarali svoje navijače, kako u Hrvatskoj, tako i one koji su bili u Estoniji. Nije ih bilo mnogo, ali hvala im što su došli i što su nas bodrili. Jednostavno, bio je to loš dan, poklopilo se mnogo toga negativnog”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da će se Pjaca brzo oporaviti, a treba biti velik i u porazu te čestitati Estoniji na pobjedi. Moramo izvući pouke, možda i bolje da se ovakav poraz dogodi u prijateljskoj utakmici te da nas spusti na zemlju. Nastavit ćemo još bolje i napornije raditi jer nas u lipnju očekuje glavni konkurent za odlazak na SP, Island, što će biti najvažnija utakmica kvalifikacija”, najavio je Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.