Vida se prisjetio 2011. godine: Tih 1:7 strašno mi je traumatično

Foto: snimka zaslona

“Tih 1:7 protiv Lyona u Maksimiru je strašno traumatično iskustvo za mene. Probao sam barem malo izbrisati tu utakmicu iz sjećanja, ali nikako ne ide. Kad je barem malo zaboravim, netko je spomene”, kaže Domagoj Vida koji je te aksimirske večeri 7. prosinca 2011. bio pod posebnim povećalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je Lisandro Lopez u 65. minuti zabio peti gol za lavove, Gomis je pohitao po loptu u mrežu, na liniji se susreo s Vidom, koji je držeći loptu u rukama namignuo francuskom napadaču. Lyon je izborio prolazak dalje na gol-razliku, zabio je točno koliko mu je trebalo, a iz Ajaxa su dinamovce optuživali za puštanje golova. Posebno su prozivali Dinamovog stopera.

“Namignuo sam mu, ali to je, naravno, bilo slučajno. Svi koji me poznaju, znaju da ne bih pustio ni bratu. Kamoli da puštam Gomisu i Lyonu. Nije bilo govora o tome. Uostalom, digla se buka ni zbog čega. Da je nešto bilo sumnjivo, valjda bismo na kraju snosili sankcije”, rekao je Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.