(VIDEO) Bogdanović o Šariću: Dario apsolutno zaslužuje postati rookie godine

Foto: fah

Bojan Bogdanović u razgovoru za croatiansports.com govorio je o šansama hrvatske košarkaške reprezentacije na predstojećem Europskom prvenstvu, te je rekao kako bi svoj glas za rookieja godina dao Dariju Šariću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Promijenilo se dosta. Od ekipe gdje smo bili najlošiji u ligi do jedne ekipe koja trenutno možda igra i najbolju košarku u NBA ligi i u sjajnom ritmu. Potpuno nova ekipa i drugi ciljevi”, rekao je Bogdanović.

“Imamo dosta NBA igrača, ali to opet ne daje nikakvu garanciju da ćemo nešto napraviti ili da daje garanciju da ćemo ući u borbu za medalje. Trebamo ići korak po korak, dosta će biti novih igrača, dosta mladih, ali uz dobar rad i ako dođemo svi zdravi”, poručio je.

“Mislim da Šarić s ovom igrom koju prezentira poslije All-Stara apsolutno zaslužuje da bude rookie godine”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je lijepo o o Ivici Zupcu s čijim je Lakersima odigrao utakmicu.

” Bit će dosta mladih igrača, među njima i Ivica zaslužuje svoje mjesto, dobiva sve više prilike u Lakersima koju jako dobro iskorištava i mislim da je zaslužio biti unutra. Trenutno u hrvatskom sportu ima mnogo sportaša koji dolaze s tog područja, imamo jako talentiranu djecu, visoku i nadarenu”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.