(VIDEO) Deportivo Alaves svladao Granadu, Kelava nije nastupio

Foto: Twitter

U posljednjem susretu 6. kola španjolskog nogometnog prvenstva Deportivo Alaves je na stadionu Mendizorroza pred 16,300 gledatelja pobijedio Granadu 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to njihov 11. međusobni susret, ali tek prvi u elitnom razredu španjolskog nogometa.

Golove za domaći sastav zabili su Edgar Mendez (52), Victor Camarasa (66) i Deyverson (90+3), dok je strijelac za Granadu bio Artem Kravets (78). Hrvatski vratar Ivan Kelava nije bio u kombinaciji za gostujući sastav koji niti nakon šest kola nema niti jednu pobjedu.

Alavesu je to prva domaća pobjeda ove sezone nakon dva uzastopna remija bez postignutog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 14 bodova, Barcelona ima 13, a Atletico Madrid, Villarreal i Athletic Bilbao po 12 bodova.

Zadnja dva mjesta na ljestvici drže Granada i Osasuna sa po dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.