VIDEO: Federer se naljutio zbog dječaka koji je utrčao u teren i pokušao snimiti ‘selfie’: Osiguranje mora znati svoj posao

Pobjeda Rogera Federera, drugog nositelja Roland Garrosa, sa 6:3, 6:3, 6:4 nad Alejandrom Fallom, čime se plasirao u drugo kolo turnira, zasjenio je događaj nakon završetka meča kada je jedan dječak utrčao u teren i pokušao snimiti ”selfie” s najboljim igračem u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federeru se to nije svidjelo, ljutito je odgurnuo mladića od sebe. Smetalo mu je što osiguranje nije dobro reagiralo.

“To nije bilo dijete od pet godina, ali to uopće nije bitno jer se takve stvari ne bi smjele događati. Za vrijeme treninga neka djeca su ušla na teren, ali nitko nije reagirao. Reakcija osiguranja mora biti brža”, rekao je Federer, te je dodao: “Osiguranje mora znati svoj posao i mora biti brže, nije dovoljno samo stajati sa strane u odijelu i kravati i gledati. Ima puno igrača ovdje, puno navijača i svi se moramo držati pravila. Ovo nije nimalo smiješno! Cijenim što su se organizatori ispričali, ali nadam se da se ovakve stvari neće ponavljati”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slični slučajevi već su se događali na ovom turniru – 2009. godine jedan je navijač utrčao na teren i stavio mu kapu na glavu.

Tenisači su posebno oprezni još od napada na Moniku Seleš nožem kojeg je pretrpjela na terenu od jednog navijača Steffi Graf 1993. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.