(VIDEO) Fiorentina u četvrtfinalu Kupa nakon pobjede protiv Chieva, Nikola Kalinić igrao cijelu utakmicu

Foto: fah

Nogometaši Fiorentine plasirali su se u četvrtfinale Talijanskog kupa svladavši u Firenci Chievo s 1-0 pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Viole” su do pobjede došli iz dvojbeno dosuđenog kaznenog udarca kojeg je u 93. minuti realizirao Bernadeschi. Obje momčadi su utakmicu završili s desetoricom igrača – u 45. minuti je crveni karton dobio igrač gostiju Ivan Radovanović, a u 71. minuti je “pocrvenio” igrač Fiorentine Mauro Zarate. Kod domaćina je cijelu utakmicu odigrao Nikola Kalinić, Milan Badelj je zamijenjen u 72. minuti, dok je Hrvoje Milić ostao na klupi.

Fiorentina se pridružila Napoliju koji je u utorak u Napulju s 3-1 izbacio drugoligaša Speziju. Navečer još igraju Juventus i Atalanta Bergamo, a u četvrtak se sastaju AC Milan i Torino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.