(VIDEO) Nakon pobjede PSV-a u derbiju protiv Ajaxa Feyenoord na korak do naslova!

Foto: Twitter

Nogometaši Feyenoorda sve su bliže osvajanju naslova prvaka nakon što su dva kola prije kraja prvenstva pobjegli Ajaxu na četiri boda viška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Feyenoord je u 32. kolu na gostovanju pobijedio Vitesse 2-0, dok je PSV u derbiju kola porazio Ajax 1-0 i tako ‘kopljanike’ udaljio iz utrke za prvo mjesto.

Lider prvenstva je do pobjede došao golovima Nicolaia Jorgensena (10, 28).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju igranom u Eindhovenu pitanje pobjednika razriješio je Juergen Locadia u 25. minuti utakmice.

Feyenoord sada vodi na ljestvici sa 79 bodova, Ajax je drugi sa 75 bodova, dok PSV na trećem mjestu ima 72 boda.

U idućem kolu Feyenoord gostuje kod Excelsiora, a u zadnjem kolu će imati priliku proslaviti naslov prvaka na svom De Kuipu protiv Heraclesa. Posljednji put klub iz Rotterdama je bio prvak 1999. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax u zadnja dva kola očekuje Go Ahead Eagles (doma) i Willem II (vani). PSV idućeg vikenda gostuje kod Groningena, a u zadnjem kolu će kod kuće igrati protiv PEC Zwollea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.