(VIDEO) NBA doigravanje: Rocketsi eliminirali Thunder

Foto: fah

Oklahoma City Thunder i njihova zvijezda Russell Westbrook eliminirani su u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije nakon što su ih Houston Rocketsi pobijedili sa 4-1 u seriji, dok su Utah Jazz napravili korak prema nastavku doigravanju povevši sa 3-2 u seriji protiv Los Angeles Clippersa, kao i San Antonio Spursi protiv Memphis Grizzliesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma se nije mogla suprotstaviti Houstonu koji je jučer u petoj utakmici slavio sa 105-99, iako je Westbrook utakmicu završio sa 47 koševa, 11 skokova i devet asistencija. Rocketse je do pobjede vodio raspoloženi James Harden koji je zabio 34 koša.

U polufinalu Zapada Rocketsi će na boljeg iz ogleda između San Antonio Spursa i Memphis Grizzliesa u kojem vode Spursi sa 3-2 nakon jučerašnje pobjede od 116-103.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Spursa bio je Kawhi Leonard sa 28 koševa, dok je kod Memphisa najučinkovitiji bio Mike Conley sa 26.

Šesta utakmica igra se u u četvrtak u Memphisu.

U zadnjoj utakmici igranoj sinoć, Utah Jazz je slavio protiv Los Angeles Clippersa sa 96-92 na njihovom parketu što mu je donijelo vodstvo od 3-2 u seriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordon Hayward je sa 27 koša bio najučinkovitiji kod Utaha, a Chris Paul je sa 28 pogodaka predvodio Clipperse, dok je J.J. Redick ubacio 26.

Jazz može odlučiti ovu seriju u petak u šestoj utakmici koja se igra na njihovom terenu u Salt Lake Cityju, a u tom slučaju ide na Golden State Warriose koji su odigrali plasman u polufinale Zapadne konferencije svladavši Portland Trailblazerse sa 4-0.

Rezultati doigravanja NBA:
ZAPADNA KONFERENCIJA
Houston Rockets – Oklahoma City Thunder 105-99
(Houston se sa 4-1 plasirao u drugi krug doigravanja)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies 116-103
(San Antonio vodi sa 3-2 u seriji na četiri pobjede).

Los Angeles Clippers – Utah Jazz 92-96
(Utah vodi sa 3-2 u seriji na četiri pobjede)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.