(VIDEO) NBA: Toronto i San Antonio u polufinalu doigravanja

Foto: fah

Toronto Raptors i San Antonio Spursi plasirali su se u polufinale doigravanja Istočne i Zapadne konferencije nakon što su sa 4-2 u seriji eliminirali Milwaukee Buckse, odnosno Memphis Grizzliese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raptorsi su u u četvrtak u šestoj utakmici protiv Milwaukee Bucksa slavili na njihovom terenu sa 92-89 iako su ispustili vodstvo od čak 25 razlike u trećoj četvrtini. Do pobjede ih je vodio DeMar DeRozan sa 32 koša.

Cory Joseph je zabio pet koševa u seriji od 9-0 u zadnje dvije minute, uključujući i tricu minutu i pol prije kraja za pobjedu Raptorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu Istočne konferencije, Toronto ide na branitelje naslova Cleveland Cavalierse, a prva utakmica se igra u ponedjeljak.

I San Antonio Spurs su sinoć upisali pobjedu u šestoj utakmici, sa 103-96 bili su bolji od domaćina Memphis Grizzliesa. Spurse u polufinalu Zapadne konferencije čekaju Houston Rocketsi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji kod Grizzliesa bio je Mike Conley koji je utakmicu završio sa 26 koševa, a Zach Randolph je upisao svoj četvrti double-double u postsezoni sa 13 koševa i 11 skokova. Marc Gasol je dodao 18 koševa.

Kandidat za MVP-ja Kawhi Leonard bio je najučinkovitiji igrač utakmice i San Anotnija sa 29 pogodaka. Tony Parker je ubacio 27, a LaMarcus Aldridge 17 uz 12 skokova.

Rezultati prvog kruga doigravanja:
ISTOČNA KONFERENCIJA
Milwaukee Bucks – Toronto Raptors 89-92
(Toronto je pobijedio u seriji sa 4-2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAPADNA KONFERENCIJA
Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs 96-103
(San Antonio je pobijedio u seriji sa 4-2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.