(VIDEO) Neki ožiljci zarastu, neki ne: Ivan Rakitić na pripremama Barcelone!

Foto: fah

Barcelona kompletira svoju momčad za novu sezonu, osmi je mjesec inače vrijeme kada i najveći europski klubovi dodaju gas i spremaju se punom parom za nove izazove kako bi opravdali ogromna ulaganja uložena u njih. Dovoljno je reći da se transferi nogometaša danas dižu do astronomskih visina, pa čak i preko 100 milijuna eura, takav novac nije lako opravdati, iskreno rečeno – pretjeruje se i nažalost ne vidi kraj tom pretjerivanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se ponosu Katalonije,  Javier Mascherano, Sergio Busquets, Gerard Piqué, Claudio Bravo, Ter Stegen, Thomas Vermaelen, Andrés Iniesta, Jordi Alba, Ivan Rakitić i Douglas pojačali su danas Barcelonu, odmor je završen, a i dani su sve kraći, prvi znaci jeseni, unatoč tropskoj sparini, već se naziru.

Trener Barcelone bivši legendarni nogometaš  Luis Enrique okupio je sve reprezentativce sa Eura i Copa Americe osim finalista tih velikih nogometnih natjecanja Umtitija i Andrea Gomesa, oni su dobili još nekoliko dana odmora. Zasad nedostaju Rafinha i Neymar koji su na Olimpijskim igrama u Brazilu, cilj Brazila je osvajanje olimpijskog nogometnog turnira.

Odmorni Ivan Rakitić nije skrivao zadovoljstvo činjenicom da je opet u starom društvu, iako su ga nekoliko puta mediji selili iz Barcelone. Rakitić je već zaboravio turbulentno Europsko prvenstvo, nesretni poraz od Portugala, takav je život, ide dalje. Neki ožiljci zarastu, neki ne. Prijateljstvo hrvatskog i turskog reprezentativca Ivana Rakitića i Arde Turana, koje za mjesec dana čeka novi reprezentativni okršaj u Zagrebu, jače je od činjenice da se radi o dvojici najvećih konkurenata za mjesto u početnom sastavu Barcelone. Naime, Rakitić je dosad bio u prednosti, no, kod Barce sve je isto, i borba za naslove, i puni stadioni, osim zacementirane pozicije u prvom sastavu. Svaki novi dan nova je prigoda za dokazivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.