(VIDEO) Veliko srce: Mandžukić posjetio djecu u bolnici u Slavonskom Brodu i donirao opremu

Foto: snimka zaslona

Napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić još je jedan nogometaš s velikim srcem. Naime, on je nakon pobjede Hrvatske nad Ukrajinom (1:0) u 5. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo posjetio Opću bolnicu “dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razveselio je djecu koja se liječe na odjelu pedijatrije, a kojem je Mandžukić donirao didaktičku opremu, točnije pomagala za pružanje medicinske pomoći malim pacijentima.

“Drago mi je što sam pomogao. Po ovim loptama i dresovima vidim da ste spremni za igru, ali ja sam još umoran od utakmice pa vam se, nažalost, ne mogu pridružiti. Moram biti opasan i ljutit na terenu da me se suparnici boje, ali u privatnom životu nisam takav”, otkrio je Mandžukić svojim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.