(VIDEO) Veselo u Zagrebu: Ukrajinski navijači zabavljaju se uz Thompsonove hitove, sjajno im ide ‘Lijepa li si’

Foto: fah

Tri sata preostala su do velikog kvalifikacijskog derbija na Maksimiru između Hrvatske i Ukrajine, navijačko raspoloženje je za sada sjajno, bez i najmanjeg incidenta. Nema svađa, nema razbijanja, dok policija budno prati svaki korak navijača obje reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Naime, navijači obje momčadi se međusobno druže, zabavljaju, naravno, u zagrebačkim kafićima porastao je promet.  Prema nekim informacijama u glavni hrvatski grad stiglo je oko 2000 navijača Ukrajine. Neki mediji navode da ih je još i više.

U kafićima se ore pjesme popularnog hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona, najveći hit je pjesma ”Lijepa li si”, koja se inače tradicionalno pušta prije i nakon utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na stadionima.  Navijači Ukrajine, okućeni  šalovima i u dresovima svoje reprezentacije, pjevaju Thompsonove pjesme i poprilično im dobro ide. Posebno im se sviđa Thompsonov mega hit ”Lijepa li si.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.