Zdravko Mamić se probudio: Dinamo dovodi Hajdukove dragulje Nikolu Vlašića i Lovru Kalinića?

Foto: fah

Iako je do kraja prijelznog roka ostalo tek pet dana, Dinamo kreće u akciju, modri se ipak pojačavaju svjesni da su ovog ljeta ostali bez nekoliko vrsnih nogometaša, ponajprije Marka Pjace, najavljuje se odlazak Marka Roga te Soudanija, a Liga prvaka je pred vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše portal 24 sata Dinamo u paketu želi vratara Lovru Kalinića, koji bi trebao zamijeniti Eduarda koji je otišao u Englesku, zatim i najveći zvijezdu Hajduka Nikolu Vlašića. Sve to za deset milijuna eura.

Dobri odnosi između savjetnika Dinama Zdravka Mamića i Nikole Vlašića navodno su urodili načelnim dogovorom, Zdravko Mamić cijeni Hajdukovu zvijezdu te je uvjeren da bi u Maksimiru, u Ligi prvaka, procvjetao i naravno s vremenom postao zvijezda poput Pjace ili Roga.

“Kad bih mogao dovesti jednog igrača iz Hrvatske, odlučio bih se za Nikolu Vlašića. Sjajan igrač, brz, prodoran, krasno odgojen, iz prekrasne sportske obitelji. Da, uzeo bih Vlašića”, rekao je na samom početku sezone Zdravko Mamić. Eventualnim angažmanom Hajdukovog dvojca Dinamo bi pokrpao neke rupe nastale odlaskom važnih nogometaša iz Maksimira.  Glavno je pitanje ipak izvan financija, dakle, novac Dinamu nije problem, problem je negdje drugdje, hoće li se Hajdukova dica odlučiti na takav korak koji Torcida svakako ne bi dočekala s osobitim odobravanjem. Iako, naravno, ne bi bilo prvi puta da zvijezde Hajduka odlaze u Dinamo,sjetimo se Joška Jeličića, takvih primjera ima još. Svojedobno je Stjepan Deverić bio velika zvijezda Dinama, junak Dinamovog pohoda na naslov 1982. godine, a onda je otišao u Hajduk, da bi se kasnije vratio. Iz Dinama je u Hajduk otišao i Niko Kranjšar, što je izazvalo dosta trzavica na relaciji Poljud-Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukove zvijezde žele još uvijek ostati u Hrvatskoj, posebno se to odnosi na Vlašića. Naime, njegova obitelj stalno ponavlja da je Nikoli još uvijek prerano otići u inozemstvo.  Dinamo? O tome se čak ni obitelj ne izjašnjava, a Liga prvaka izlog u kojem i željezo postaje zlato.

Ne treba sumnjati u talent Kalinića i Vlašića, pitanje samo, nakon ispadanja Hajduka iz Europe, gdje će taj svoj talent uspjeti pokazati, obojici je cilj i reprezentacija. Iz nekih razloga lakše se do reprezentacije dolazi ako igrate u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.