Ždrijeb LP-a i EL-a: Modrić na Mandžukića u polufinalu, Rakitić na Valenciju

U petak u podne održan je ždrijeb polufinalnih utakmica Lige prvaka i Europske lige u kojima će sudjelovati i tri hrvatska reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuglice su odredile da će u finalu prije finala igrati deveterostruki prvak Real Madrid i peterostruki prvak Bayern München. Ovaj dvoboj značit će ujedno i okršaj dvaju hrvatskih igrača Luke Modrića i Marija Mandžukića, koji su jedni od glavnih uzdanica svojih momčadi.

U drugoj polufinalnoj utakmici igrat će Atletico Madrid i Chelsea. Madriđani će loviti svoj premijerni povijesni plasman u finale Lige prvaka, a Londončani svoje drugo finale u zadnje tri godine.

Prve utakmice igraju se 22. i 23. ovog mjeseca, a uzvrati tjedan dana kasnije. Finale će se igrati 24. svibnja u Lisabonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale Lige prvaka:

Real Madrid – Bayern München
Chelsea – Atletico Madrid

Ždrijeb Europske lige spojio je dvije španjolske momčadi pa će tako Sevilla Ivana Rakitića igrati protiv Valencije, a portugalska Benfica protiv Juventusa, čiji stadion u Torinu će biti domaćin finalnoj utakmici 14. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice na rasporedu su 24. travnja u Sevilli i Lisabonu, a uzvrati 1. svibnja u Valenciji i Torinu.

Polufinale Europske lige:

Sevilla – Valencia
Benfica – Juventus

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.