Oguliti tvrdo kuhano jaje ponekad zna biti iznimno naporno. Ako se bjelanjak odmah ne odvoji od kore, konačan rezultat guljenja može biti prilično “oštećeno” jaje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, uz ovaj trik tvrdo kuhano jaje ogulit ćete za svega nekoliko sekundi, a rezultat će biti savršen. Sve što trebate jest staviti kuhano jaje u čašu s hladnom vodom, promućkati ga tako da se razbije, a ljuska će gotovo sama otpasti s njega.
Na koji način to napraviti pogledajte u videu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE