Prema smjernicama LGBT aktivista, britanske škole morat će u sve predmete ugraditi homoseksualne i transrodne osobe i teme

Foto: GettyImages/Fah (Fotomontaža: Narod.hr)

Glavna britanska LGBT aktivistička grupa izradila je temeljne smjernice za britanske škole dizajnirane za indoktrinaciju djece rodnom ideologijom. Djeca bi po naputcima od 5. godine života u svim predmetima i razredima osnovne škole bila izložena ugrađenom materijalu koji sadrži homoseksualne i transrodne osobe i teme.

“Dobrovoljno usmjeravanje” čiji je autor Stonewall, LGBT lobistička grupa sponzorirali su vladin Ured za ravnopravnost vlade (GEO) i Pearson, britanska organizacija za procjenu obrazovanja i publikaciju, koristeći bespovratna sredstva od milijun funti dodijeljene LGBT organizacijama, navodi se u izvještaju Sunday Timesa .

Napori su vremenski usklađeni s novim tečajevima za spolno obrazovanje (RSE) koji bi trebali stupiti na snagu u rujnu 2020. Iako će roditeljima biti dopušteno da djecu izuzmu iz nastave o seksu, dio nastavnog programa obvezan je.

Pregled predloženih smjernica, koje se dotiču svakog područja studija, otkriva nesputanu namjeru temeljito normalizirati homoseksualnost, transgenderizam i LGBT odnose u mladim umovima.

Dokument na 56 stranica, naslovljen “Stvaranje LGBT-inkluzivnog osnovnog kurikula”, odnosi se na svaki predmet s kojim se mladi student susreće, uključujući matematiku, znanost, pa čak i satove tjelesnog odgoja i religije.

>SAD: Učenica (15) tuži školu jer je se tjera da se presvlači u prostoriji s ‘transrodnim’ dječacima

>(FOTO) Victoria’s secret angažirao ‘transrodnog muškarca’ da reklamira žensko donje rublje

>LGBT aktivist Billy Porter u modernoj preradi dječje bajke Pepeljuge će glumiti vilu

>Promoviranje rodne ideologije: Proizvođač higijenskih uložaka maknut će simbol ženskog spola s pakiranja

Evo nekoliko prijedloga iz vodiča, koji otkrivaju stalan naglasak i ponavljanje primjera usredotočenih na kućanstva homoseksualnih parova koji glume “očeve” ili dvije lezbijke koje glume “majke”:

Matematika:

Pretvarajte se da ste gosti na Fatiminom i Shanikinom vjenčanju. Podijelite kekse tako da svi imaju po dva. Koliko je keksa ostalo?

Znanost:

Nita i njeni tate žele ići na zdrav piknik. Koju hranu bi mogli uzeti?

Jamal pomaže mamama da odaberu materijal za izradu kaputa, koji će materijal najbolje koristiti? Zašto?

Tehnologija dizajna:

Unesite zastavu duge i razgovarajte o značenju različitih boja. Možete također pogledati trans zastavu i bi zastavu. Djeca dizajniraju i izrađuju vlastitu zastavu kako bi proslavila različitost i različite obitelji.

Dizajnirajte i napravite dvorac za kralja i kralja iz knjige ‘Kralj i kralj’.

Uvedite ideju o spomen-obilježju od AIDS-a i drugim spomen-prekrivačima.Napravite grupnu odeću iz razreda ili godine s temom slavlja različitosti.

Povijest:

Saznajte o ulozi Alana Turinga u razbijanju enigma koda u Drugom svjetskom ratu, ulozi Roberta Cowella kao pilota borbe ili ulozi Joesphine Baker kao špijuna. Obavezno istaknite njihove LGBT identitete kao i usredotočite se na njihove uloge u ratu.

Zemljopis:

Pomozite spakirati torbu za Emmu, koja s mamama ide na sunčani odmor. Kakvu odjeću treba uzeti?

Tjelesna i zdravstvena kultura:

Iskoristite vrijeme kako biste djeci pokazali videozapise koji izazivaju rodne stereotipe

Izdvojite inspiracijsku sportsku osobu svaki tjedan, obavezno uključite LGBT modele

Religija:

Kao dio učenja o obiteljima, vjenčanjima i tradiciji pročitajte “Kralj i kralj.”Raspravite o tome da su kralj i kralj imali crkveno vjenčanje ili blagoslov, u skladu s kršćanskim tradicijama.

Takvim smjernicama za sada se protivi Savez sigurnih škola te organizacija Christian Concern.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.