Ne sudite …

Foto: Fah (Fotomontaža: Narod.hr)

Komentar čitatelja

Glavašević o Merčepovoj smrti: ‘Svijet je postao malo bolje mjesto’

 – 17.11.2020.

Evanđelje po Mateju, »Ne sudite, da se ne sudi vama! 2 Jer sudom kojim sudite sudit će se vama; i mjerom kojom mjerite mjerit će se vama….
Kakva psiha i um može željeti i radovati se bilo čijoj smrti? Grozno je željeti bilo čiju smrt, i umisliti se u svoju ovozemaljsku pravednost. Pravednik ne bi poželio smrt niti najokorijelijeg zločinca, jer pravedna duša visokog intelekta koja je svjesna da ćemo svi umrijeti ima spoznaju što znači radovati se nečijoj smrti i postavljati se na mjesto Boga, kao da mi znamo kada je najbolje za nekoga da ode s ovoga svijeta. Ovakvo ponašanje samo pokazuje koliko komunizam i ljevičari oblikuju divlju psihu ljudi, sličniju životinjskoj nego ljudskoj koja bi trebala biti Božja preslika, jer je čovjek stvoren na sliku Božju. Kršćanski je uzdanje u Gospodina, i molitva je naša usmjerena Gospodinu za sve duše. Počivao u miru Božjem.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: Fah (Fotomontaža: Narod.hr)