Onemogućeno je neprimjetno širenje

Foto: fah, montaža narod.hr

Komentar čitatelja

Plenković nastavlja kampanju za IK, napao dio civilnog društva koji joj se protivi

Želimir Marić – 19.04.2018.

Oholi Plenković razumije svoju misiju kao nastavak širenja totalitarnog bauka Europom. Međutim, prosvjedi u Zagrebu i u Splitu su jasno pokazali da se iz plave Hrvatske širi nešto drugo: maestral istine, ljepote i hrabrosti.

Već sada se može reći da su prosvjedi u Zagrebu i Splitu svojevrsno buđenje hrvatskog naroda iz dugotrajne depresije:

– Potpuno je raskrinkana rodna ideologija i onemogućeno je da se neopaženo raširi u društvu, kao što je to npr. bio slučaj u Njemačkoj.

– Postalo je bjelodano da se politička “elita” potpuno odvojila od naroda, da su u snažnom porastu totalitarne tendencije.

– HDZ se manje-više ispraznio od svakog pozitivnog sadržaja. Potpuno ispražnjeno desno krilo političkog spektra je nužno što prije popuniti novim snagama; ne stavlja se nova zakrpa na staro odijelo. Lijepoj našoj treba lijepo novo odijelo. Čuli smo od dr. Sanje Bilač na Rivi u četvrtak predivan izraz: NOVI HRVATSKI PREPOROD.

– Ljudima u drugim zemljama se pokazalo kako se treba dignuti protiv rodne ideologije. Treba se umrežavati, stvarati svojevrsne sinapse dobra, i u Hrvatskoj, i izvan nje.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr
Photo: fah, montaža narod.hr