Site icon narod.hr

Dora: potpisivanje ugovora o stipendiranju 70 srednjoškolaca i studenata

Humanitarna organizacija Dora, danas, 21. prosinca 2015. u 14 sati, Zvonimirovoj ulici 17 u Dvorani na IV katu, upriličile su potpisivanje ugovora o stipendiranju sa 70 vrijednih i nadarenih, ali socijalno ugroženih srednjoškolaca i studenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupan Fond za stipendiranje iznosi 420.000 kn, a svojim stipendistima Dora će isplaćivati stipendiju u minimalnom iznosu 500 kn mjesečno i 5.000 kn godišnje. Za Doru je to najznačajniji događaj u godini jer se njime na najbolji mogući način prezentiraju dugoročni rezultati humanitarnog rada.

Dorin glavni cilj je da mladi ne izlaze iz sustava obrazovanja jer se kvalitetnim obrazovanjem trajno borimo protiv siromaštva njih i njihovih obitelji na dobrobit sviju nas. Na svečanosti će predstavnik Fructala uručiti vrijednu donaciju – vaučer u iznosu od 40.000 kn za Fond za stipendiranje.

O važnosti obrazovanja i mogućnostima mladih u Europskoj uniji pričat će nam i europarlamentarac Andrej Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz druženje na malom domjenku sa stipendistima, svečanosti će nazočiti sponzori, volonteri i svi prijatelji DORE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version