Klemm: Uz hrvatske branitelje sam kao čovjek i moja je dužnost biti s njima

Predsjednik Udruge specijalne policije Josip Klemm je komentirajući za narod.hr jučerašnje tvrdnje predsjednika Ive Josipovića da on dirigira prosvjedima hrvatskih branitelja istaknuo da on kao predsjednik Udruge služi braniteljima i da je njegova dužnost biti s njima.

“Prvo sam uz hrvatske branitelje kao čovjek, a onda kao i predsjednik Udruge specijalne policije i moja je dužnost da budem ondje”, izjavio je Klemm.

“Kao predsjednik Udruge specijalne policije i na desetke hrvatskih branitelja koji su stopostotni invalidi su pripadnici specijalne policije i ja kao predsjednik Udruge specijalne policije sam tu da njima služim kao što bi trebao svaki predsjednik služiti svome narodu”, rekao je kratko Josip Klemm za narod.hr.

Predsjednik Ivo Josipović jučer je u emisiji Hrvatskog radija “S predsjednikom uz kavu” ocijenio da je dio prosvjednika politički izmanipuliran.

“Vidjeli ste da ima dio invalida, imate i drugih koji nisu invalidi, dapače, tim prosvjedima dirigira čovjek koji je zasigurno dobrostojeći, ima dobro uhodan biznis i vrlo veliku dobit, ima i puno zaposlenih branitelja s niskim primanjima”, rekao je Josipović i precizirao da misli na predsjednika Udruge specijalne policije Josipa Klemma.

Izvor: narod.hr
Photo: fah