Mjesni odbor na čelu s HDZ-om DP-u uskratio pravo na korištenje prostora

Foto: facebook/Domovinski pokret

Osnivačka skupština ogranka Domovinskog pokreta Trešnjevka-Sjever održana je danas na otvorenom, ispred zatvorenih vrata prostora Mjesnog odbora Pongračevo. Zašto – pročitajte u objavi Domovinskog pokreta koju u nastavku prenosimo u cijelosti.

“NEMA TIH KLJUČEVA KOJI MOGU ZAUSTAVITI RAST DOMOVINSKOG POKRETA

Kada smo odlučili osnovati Domovinski pokret znali smo da će biti mnogo prepreka na našem putu. Tako nas je na samom početku državna vlast opstruirala korona-karantenom, a evo sada nas opstruira i lokalna vlast, i to sa zaključanim vratima.

Kako bismo u Zagrebu osnovali ogranak Domovinskog pokreta Trešnjevka-Sjever, od nadležnog ureda za mjesnu samoupravu ishodili smo pisano odobrenje za korištenje prostora Mjesnog odbora Pongračevo. No kada smo jutros došli na adresu, poljubili smo vrata!

Iako nam je usmeno rečeno da će domar doći otključati dvoranu, u dogovoreno vrijeme (10 sati) nitko nije došao! Ključeva nema!

Naša povjerenica za Zagreb Ljiljana Vuletić je s ekipom s Trešnjevke te saborskim zastupnicima Stipom Mlinarićem i Milanom Vrkljanom održala osnivačku skupštinu pred zaključanim vratima. Nema tih ključeva koji mogu zaustaviti Domovinski pokret i njegov rast!

P.S. Slučajno ili ne – predsjednica Vijeća Mjesnog odbora je članica HDZ-a 🙃”

 

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr