Pročitajte kojim je udrugama DUUDI dodijelio prostor u vlasništvu države

Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) objavio je u petak da je 12 organizacija civilnog društva dobilo na korištenje poslovne prostore u vlasništvu Republike Hrvatske na natječaju za dodjelu radi provođenja programa i projekata za opće dobro.Po objavljenom javnom natječaju za podnošenje prijava krajem prosinca prošle godine Povjerenstvo za dodjelu prostora organizacijama civilnog društva utvrdilo je kako je na natječaj pristiglo ukupno 75 prijava, od toga 65 prijava u roku, jedna prijava za koju je naknadnom provjerom utvrđeno da je poslana u roku te 9 prijava izvan roka. Povjerenstvo za dodjelu prostora organizacijama civilnog društva odlučivalo je u sastavu Vesna Lendić Kasalo (Ured za Udruge Vlade RH, Vesna Džaić (DUUDI), Irena Đokić (Savjet za razvoj civilnog društva Vlade RH), Dea Vidović (Ministarstvo kulture RH), Gorana Marić (Ministarstvo branitelja RH), Gordana Radonić (Ministarstvo socijalne politike i mladih) i Marija Boltek (Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva).

Povjerenstvo je predložilo Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom da donese Odluku o dodjeli na korištenje poslovnih prostora organizacijama civilnog društva s kojima će se na temelju Odluke sklopiti Ugovor o dodjeli poslovnog prostora na korištenje.

Prostor je dodijeljen Udruzi osoba s invaliditetom Karlovačke županije na adresi Petra Zrinskog 11, Karlovac (93 m2), Centru za plesnu i izvedbenu umjetnosti F.R.E.E. D.A.N.C.E poslovni prostor u ulici Petra Zrinskog 15, Zagreb (96 m2), Udruzi za promicanje kreativnog izražavanja Šolta-Art prostor u Splitu na adresi Dobrić 10 (54,97 m2).

Forumu za kvalitetno udomiteljstvo djece – Udomitelji za djecu dodijeljen je prostor u Zagrebu, Antuna Bauera 28 (21 m2), Likovnoj udruzi Impasto iz Zagreba prostor u Ulici Antuna Šoljana 33 Španskom (35,35 m2), BLOK – Lokalnoj bazi za osvježavanje kulture prostor u Ulici Božidara Adžije 11 u Zagrebu, Centru za kvalitetu i sigurnost prostor na adresi Branimirova 47 (21,26 m2) u Zagrebu, Hrvatskom debatnom društvu iz Zagreba poslovni prostor u Ulici Pavla Hatza 22 (29,23 m2).

Zagrebačkoj Udruzi roditelja Korak po korak dodijeljen je prostor u Zvonimirovoj ulici 21 (33 m2), Udruzi Blank poslovni prostor također u Zvonimirovoj 21 (44 m2), RŠ Vučići Zagreb poslovni prostor na adresi Zvonimirova 73, (13 m2) te Udruzi branitelja “Zajedno u ratu, zajedno u Kristu” iz Zagreba poslovni prostor također u Zvonimirovoj 73, ulično prizemlje – desno (13 m2)

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: Narod.hr/h
Photo: fah

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.