Trgovački sud potvrdio Fabrisa Peruška i Irenu Weber

Foto:fah

Trgovački sud u Zagrebu danas donesenim rješenjem opozvao je s dužnosti izvanrednog povjerenika Antu Ramljaka i imenovao novog izvanrednog povjerenika Fabrisa Peruško te imenovao Irenu Weber kao zamjenicu, prenosi HRT.

Iz Agrokora navode da je riječ o stručnjacima koji su i dosada bili angažirani na poslovima unutar sustava. “Stoga će u najkraćem mogućem roku moći u potpunosti preuzeti vođenje postupka izvanredne uprave i postizanja nagodbe, u skladu s rokovima koje propisuje Zakon o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku”, ističu iz Agrokora.

Fabris Peruško i Irena Weber stigli su u Agrokor gdje bi danas trebalo doći do primopredaje funkcije. Očekuje se da će Ante Ramljak Peruška uputiti u cijeli proces nacrta nagodbe, s obzirom na to da, kako je i sam Peruško jučer rekao, u detalje nije upućen. “Iduća tri dana odradit ćemo sastanke sa svim skupinama u procesu. Početkom idućeg tjedna bit ću spreman za vas”, izjavio je Peruško nakon imenovanja. “Broj jedan je postizanje nagodbe”, naglasio je.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/hrt