Advent u Hrvatskom povijesnom muzeju uz tradicionalne božićne radionice i koncerte

Foto: PR

Advent u Hrvatskom povijesnom muzeju je započeo! Uz već tradicionalne božićne radionice, tijekom prosinca pripremaju vam izuzetna glazbena događanja, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba, Umjetničkom organizacijom Cristoforium i Udrugom za kulturu Musica Nota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provedite svoje adventske večeri uz Brahmsa! Tri posebno organizirana koncerta uvest će Vas u bogati glazbeni svijet Johannesa Brahmsa kroz popijevke, intermezza, valcere i slavne mađarske plesove i to na ‘bratu blizancu’ klavira kakvog je posjedovao sam Brahms, a bio je u vlasništvu obitelji Vranyczany.

Koncerti „Večeri s Brahmsom“ održat će se 5., 12. i 17. prosinca s početkom u 19:30 sati u Hrvatskom povijesnom muzeju, u Matoševoj 9.

Također Vas pozivamo na koncert u sklopu 4. festivala adventskih i božićnih pjesama u Zagrebu u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba i udruge za kulturu Musica Nota na kojem nastupaju Gradski zbor Franjo pl. Lučić iz Velike Gorice, Zagrebački katedralni mještoviti zbor i zbor Cantus ante omnia.
Koncert u sklopu 4. festivala adventskih i božićnih pjesama u Zagrebu održat će se u nedjelju 8. prosinca s početkom u 19:00 sati u Hrvatskom povijesnom muzeju, u Matoševoj 9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaz na sve koncerte je slobodan.

Muzej će navedenih dana raditi produženo, do početka koncerata, a za sve detalje i programe koncerata molimo Vas posjetite muzejske mrežne stranice na www.hismus.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.