Caritas Biskupije Krk ponovno pomaže Caritasu Sisačke biskupije

Foto: Sisačka biskupija

Caritas Krčke biskupije kontinuirano pomaže Caritasu Sisačke biskupije nakon razornog potresa. Nakon pružene financijske pomoći te nekoliko donacija u vidu prehrambenih i higijenskih potrepština, u srijedu 14. travanja posjetili Sisak dovezavši više od 800 paketa za učenike Osnovne škole 22. lipanja i Osnovne škole Ivana Kukuljevića, a koje su prikupili u sklopu akcije „Dijete za dijete“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim navedenog, tijekom cijelog korizmenog vremena provodila se i akcija “Zajedno možemo više” u vidu prikupljanja prehrambenih i higijenskih artikala u preko 30 trgovina na otoku Krku, a ti su paketi danas također dostavljeni u Caritas Sisačke biskupije. Akcija „Zajedno možemo više” provodi se svake godine, a ove godine je bila usmjerena prema potresu pogođenom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.