Danas tribina na HKS-u: ‘Ljudski život – dar i poziv: Ginekološki, psihološki i moralni aspekti početka ljudskog život’

Foto: HKS

U četvrtak 16. svibnja 2019. godine u 12 sati na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, Ilica 242 u Zagrebu, u dvorani „Blaženi Alojzije kard. Stepinac“ održat će se druga tribina na temu Ljudski život – dar i poziv s naglaskom na ginekološke, psihološke i moralne aspekte početka ljudskog života.

Sudionici tribina ugledni su znanstvenici i stručnjaci iz područja medicine, prava, etike, genetike i ekologije koji će tijekom tribina razgovarati o pitanjima priziva savjesti, ginekološkim, psihološkim i moralnim aspektima početka ljudskog života te o prirodoznanstvenom pogledu na fenomen ljudskog života.

Sudionici druge tribine su doc. dr. sc. Ingrid Marton, KB „Sveti Duh“ i Hrvatsko katoličko sveučilište, doc. dr. sc. Martina Knežević s Odjela za psihologiju i doc. dr. sc. Stjepo Bartulica s Odjela za povijest Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr