Dani europske baštine u Hrvatskom povijesnom muzeju: Besplatan ulaz za sve posjetitelje

Foto: Hrvatski povijesni muzej

Hrvatski povijesni muzej i ove se godine uključuje u obilježavanje Dana europske baštine, te će u nedjelju 15. rujna 2019. svim posjetiteljima omogućiti besplatan ulaz, uz produženo radno vrijeme od 10 do 15 sati. Pozivamo Vas da nas posjetite i razgledate izložbu „1918. – Prijelomna godina u Hrvatskoj“ te da sudjelujete u pratećem edukativnom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edukativni program na interaktivan i kreativan način nudi zanimljive informacije o umjetnosti i zabavnim aktivnostima i razbibrizi djece u ratno doba, a prilagođen je svim skupinama posjetitelja. Program uključuje kostimirana stručna vodstva, rješavanje radnih listića u obliku novina iz vremena s kraja I. svjetskog rata, upoznavanje s karikaturom – umjetničkim izričajem koji se upravo u to doba pojavljuje u dnevnim tiskovinama, i likovne radionice izrade karikatura na temu političkih ili svakodnevnih zbivanja iz vremena 1918. te suvremenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.