Site icon narod.hr

Dječji zbor Radost na smotri Zlatna harfa nastupio u majicama Hoda za život

zbor

Izvor: Narod.hr

Dječji zbor iz Gradišta kod Županje nastupio je u subotu 20. svibnja je na natjecanju dječjih zborova ‘Zlatna harfa’ u Župi mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Županji i to u majicama Hoda za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječji zbor ,,Radost’’ osnovan je 02.11.2019. godine pod stalnim vodstvom orguljašice i koordinatorice Marinele Đipić. Zbor broji 24 člana, uzrasta od 7 do 17 godina. Animiraju ranu nedjelju misu (8h), a u dogovoru sa župnikom ponekad i neku svečaniju misu.

>Ovako Vinkovci slave život: Prekrasni prizori s Hoda za život u tom slavonskom gradu

Prošle godine, u vrijeme Adventa, sudjelovali su u Starim Jankovcima na koncertu ,,Zajedno proslavimo Njegov dolazak’’, gdje su se predstavili sa dvije pjesme. Druženje se  se ne svodi samo na pjevanje, tu su i privatna druženja, jer su jedna mala obitelj koja se nadasve voli družiti i uživati.

”Ljubav, predanost, želja za napretkom i naš trud su nas doveli do toga da smo jedan kvalitetan zbor. Sve to ne bi bilo moguće da nemamo veliku podršku našeg župnika Mate Kneževića, koji nas savjetuje, upućuje i pomaže u svemu što zatreba. Veseli nas učenje novih pjesama, a naš mješoviti zbor uvijek nam je inspiracija te rado volimo čuti i njihov savjet u vezi pjesama i pjevanja”, kazala je Đipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version