Druga Albinina proba za Eurosong: Oduševljava na eurovizijskoj pozornici

Foto: Snimka zaslona

Naša predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić, nastavlja skupljati pohvale i nakon druge javne probe na eurovizijskoj pozornici u Roterdamu, javlja HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tako sam sretna što pjeva na hrvatskom. Puno ljubavi i sreće šaljemo iz Turske”, “Sretno Hrvatska, pozdravi iz Azerbajdžana”,”12 bodova iz Njemačke!”, “Hrvatska se mora kvalificirati! Ajmo Albina!”, “12 bodova iz Ukrajine”, samo su neki od komentara podrške ispod novog videa.

Sve se više govori kako bi Hrvatska mogla imati najbolji nastup na Euroviziji posljednjih godina s karizmatičnom i energičnom predstavnicom kojoj se predviđa siguran prolazak u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imali smo neke nekih primjedbi da to sve bude još bolje: korekcije u kadrovima i male izmjene u koreografiji. Sutra imamo drugu probu, tri ponavljanja. Od toga se nešto i snima i služit će kao back-up, ako slučajno ne budemo mogli nastupiti”, rekla je Uršula Tolj za Večernji list pa objašnjava kako se cijeli tim testirao uoči nove probe te su svi bili negativni.

“Svi smo negativni i zbog toga smo jako sretni. Do ovog trena back up je bio snimljena generalna proba s Dore, a to bi uistinu bila šteta zbog toga što smo ipak nadogradili naš nastup i uveli promjene”, kazala je Tolj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.