Site icon narod.hr

Drugi u nizu koncerata ‘Zagrlimo starije pjesmom’

Foto: Etrinjka, commons.wikimedia.org

Drugi u nizu koncerata „Zagrlimo starije pjesmom“ održat će se u subotu 7. studenoga u crkvi sv. Lovre u Petrinji s početkom u 17.15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> (VIDEO) Klapa Sv. Ilije odazvala se pozivu HBK i razveselila starije pjesmom: ‘Ovakvi glazbeni zagrljaji liječe dušu’

Ciklus od šest koncerata održava se povodom pastoralne godine u Sisačkoj biskupiji posvećene djedovima i bakama, a u sklopu istoimene inicijative Vijeća HBK za obitelj i život. Za djedove i bake te sve umirovljenike nastupit će Ženski vokalni ansambl „Petrus“ te Zbor mladih Marijine legije iz Petrinje. Prijenos uživo bit će dostupan putem Facebook stranica i Youtube kanala Sisačke biskupije, kao i na valovima Hrvatskog katoličkog radija. Zbog epidemiološke situacije koncert će se moći pratiti isključivo ovim putem.

U organizaciji sudjeluje povjerenstvo za pastoral bolesnih, povjerenstvo za crkvenu glazbu, Ured za odnose s javnošću i povjerenstvo za pastoral mladih Sisačke biskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisačka biskupija moli mlade kao i sve vlasnike domova umirovljenika i udomiteljstava da omoguće svojim djedovima i bakama te korisnicima praćenje tog događaja putem dostupnih multimedijalnih uređaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version