Dubrovnik: Predstavljanje knjige ‘Duh Sveti, životni dar Crkve’ kardinala Lea Josepha – putokaz u ispravnom razumijevanju karizmatskog pokreta

Predstavljanje knjige ”Duh Sveti, životni dar Crkve” belgijskog kardinala Lea Josepha Suenensa, održati će se u srijedu, 20. lipnja u 19 sati, u dvorani sv. Ivana Pavla ll. (bivši samostan sv. Klare) u Dubrovniku, javlja dubrovacka-biskupija.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O knjizi će govoriti dr. fra Ante Vučković, profesor na KBF-u u Splitu, Damir Zukan, teolog i koordinator Obnove u Duhu Svetome za Hrvatsku, prof. Maja Žugaj Borić, prevoditeljica knjige, Luko Miloslavić, voditelj molitvene zajednice Efattha te don Marin Lučić, duhovnik molitvene zajednice Efattha. Program će voditi prof. Mirjana Žeravica. Izdavač knjige je Glas Koncila u suradnji s Dubrovačkom biskupijom.

Ovo će biti prvo predstavljanje u javnosti knjige ”Duh Sveti, životni dar Crkve” u kojoj se po prvi puta na hrvatskom jeziku mogu pronaći prijevodi tekstova belgijskog kardinala Lea Josepha Suenensa (1904. – 1996.), o karizmatskoj obnovi u Crkvi nakon Drugoga vatikanskog sabora. Knjiga pruža jasne doktrinarne smjernice, putokaz u ispravnom razumijevanju karizmatskog pokreta, svijetlo u nejasnim i zamršenim pitanjima iskustva Duha Svetoga, prakse u životima vjernika i crkvenoga učiteljstva i odgovornosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.