Site icon narod.hr

Bijela nedjelja ili nedjelja Božjeg milosrđa: Evo gdje možete uživo pratiti nedjeljnu svetu misu!

slavlje

Foto: Getty Images

U Hrvatskoj se i dalje ne slave sv. mise s narodom, u skladu s odlukom HBK koja je slijedila državnu odredbu o zabrani javnih okupljanja zbog epidemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku podsjećamo na to gdje možete pratiti nedjeljne sv. mise. Nedjelja nakon uskrsa naziva se i Bijela nedjelja ili nedjelja Božjeg milosrđa. Tim povodom u sarajevskoj katedrali u 15 sati kardinal Vinko Puljić održat će svehrvatsku posvetnu molitvu domovine i dijaspore. Sv. Misu u 10:30 i svehrvatsku posvetu u 15:00 iz katedrale možete pratititi u izravnom prijenosu na portalu Nedjelja.ba, na YouTube kanalu nedjelja.ba te na istoimenoj Facebook stranici.

“Kao Narod Božji, uzdignimo jednodušno svoje molitve na koje smo pozvani u nevolji i nemiru koji pogađa Hrvatsku domovinu, naš narod i naše sugrađane, kao i druge zemlje i narode. Učinimo to istodobno, svi mi koji se nalazimo u Domovini i svi mi koji se nalazimo izvan Domovine, okupljeni toga dana u Hrvatski molitveni sabor.” – poručuje se u pozivu na sv. misu i svehrvatsku molitvu.

U nastavku donosimo i kada i gdje možete pratiti nedjeljnu sv. misu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjeljne mise

Videoprijenosi na internetu

Radijski i televizijski prijenosi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version