Site icon narod.hr

(FOTO) ‘Danas vam se u Davidovu gradu…’ – scenski prikaz Isusova rođenja u Petrinji

I ove godine na badnju večer članovi Marijine legije ispred župne crkve Sv.Lovre u Petrinji, uprizorili su scenski prikaz Isusova rođenja pod nazivom Danas vam se u Davidovu gradu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je osmislio i režirao vjeroučitelj Prve osnovne škole i dugogodišnji voditelj i član katoličke udruge Vlado Sučec.

Kao i svake godine mnogo novih scena koje prethode Spasiteljevu rođenju. Život grada Betlehema, Marijino navještenje, pohod Elizabeti, vjerni pastiri, dolazak kraljeva, Herodov strah, predstava ne diraj grijeh.

Nastupio je i legijski band Kraljica od Sabe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Imam za reći to da zastane kost u grlu nakon ovakvog projekta. Čestitam vam, hvala vam. Koja je to ljubav. Kako to izvode samo Bog zna”, rekao je jedan od gledatelja.

„Svidjelo mi se. Dobro je bilo. Bilo je drugačije, malo više nego inače Božićnog ugođaja. Park je lijepo ukrašen. Sve je bilo lijepoa”, ističe gledateljica.

Marijina legija zahvaljuje svima koji su došli pogledati glazbeno scenski prikaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version