Site icon narod.hr

(FOTO) Koncert za pamćenje: Marko Perković Thompson zapalio Skradin

Foto: Marko Perković Thompson, FB

Uz brojnu i oduševljenu publiku posljednjeg dana kolovoza najpopularniji hrvatski glazbenik Marko Perković Thompson nastupio je u Skradinu. Koncert se održao na tamošnjem stadionu SOŠK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1 / 24

“Zahvaljujemo gradonačelniku Toniju Brajkoviću što je prihvatio ovaj naš projekt, svim ljudima koji pomažu u organizaciji pogotovo DVD Skradin i djelatnicima Rivine jaruge, te svim ostalim prijateljima. Očekujemo jedan veliki koncert koji će Skradin dugo pamtiti. Pobrinut ćemo se da sve bude na visokoj organizacijskoj razini. Na ovaj pothvat smo se odlučili u pet minuta, moji prijatelji iz Skradina Josip Vlaić i Marko Paić s kojima sam godinama bratski povezan izrazili su želju za Thompsonovim koncertom u ovom turističkom i nautičkom biseru, na što sam rekao, ako je to vaša želja i moja je. I krenuli smo u organizaciju ovog koncerta jer je Skradin lijep gradić, prekrasan s puno predivnih ljudi i zato garantiramo da će bit 31. kolovoza poseban dan. Pozivamo sve dobre ljude da dođu na koncert i uveličaju ovaj događaj”, poručio je prije koncerta jedan od organizatora Jakov Kokan za dalmatinskiportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version