Site icon narod.hr

(FOTO) Na Mirogoju ispraćen Denis Kuljiš: Od novinara i publicista oprostili se obitelj, brojni kolege i javne osobe

Zagreb, 22.08.2019. - Posljednji ispraćaj Denisa Kuljiša na zagrebačkom Krematoriju. Na fotografiji obitelj Denisa Kuljiša. foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Na zagrebačkom Mirogoju obitelj, rodbina, prijatelji, kolege i znanci oprostili su se od Denisa Kuljiša, novinara, urednika i publicista koji je u 68. godini preminuo nakon kratke i teške bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denis Kuljiš umro je u nedjelju u Zagrebu u dobi od 68 godina nakon kratke i teške bolesti. Rođen je u Splitu 1951. godine, a na Filozofskom fakultetu u Zagrebu studirao je opću lingvistiku i sociologiju.

U novinama redovito piše od 1972., 1979. zaposlio se u Poletu, te 1980. u Vjesniku. Radio je kao urednik i novinar Starta, Danasa i Studija. Godine 1989. zajedno s partnerima osnovao je tvrtku Media Press, koja je sudjelovala u pokretanju privatnog nezavisnog političkog tjednika Globus, gdje je proveo pet godina kao glavni urednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version