Site icon narod.hr

(FOTO) Održan koncert klapa za zakladu Sisačke biskupije ‘Fra Bonifacije Ivan Pavletić’

Drugi koncert u sezoni 2015. ciklusa koncerata “Prijatelji za Prijatelje” Biskupijske zaklade “Fra Bonifacije Ivan Pavletić” održan je u srijedu 13. svibnja u atriju sisačkog Velikog Kaptola. Pod nazivom „Klape za prijatelje” nastupile su klape Kolapjani, Kolapjanke i Škrlet te ženski vokalni ansambli Lađarice i SiDone.
Uz brojne prijatelje Zaklade, koncertu su nazočili sisački biskup Vlado Košić, kancelar Biskupije mons. Marko Cvitkušić i ravnatelj Zaklade dr. Domagoj Mosler koji je na početku pozdravio izvođače i goste istaknuvši kako je cilj ovog koncerta kršćansko davanje u kojem se kroz Zakladu pomaže potrebitim studentima kako bi ostvarili svoje talente. Organizatorica koncerta Tihana Herceg Ivšić predstavila je publici izvođače, te progovorila o ljepoti klapskog izričaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju koncerta nazočnima se obratio i biskup Košić posebno zahvalivši izvođačima na pjesmi koju su poklonili s ljubavlju.

Sljedeći koncert u ciklusu „Prijateljski zvuci tamburice” održat će se u utorak 2. lipnja u atriju Velikog Kaptola u Sisku, a nastupa Tamburaški orkestar HRT-a, te solisti Tihana Herceg Ivšić i Miroslav Živković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version