Site icon narod.hr

(FOTO i VIDEO) Pogledajte kakva je atmosfera vladala Susretom hrvatske katoličke mladeži!

Foto: Udruga mladih sv. Mihajla, Facebook

Nakon što je završio još jedan Susret hrvatske katoličke mladeži, koji se ove godine održao u Vukovaru, donosimo kratak pregled fotografija koje najbolje ilustriraju raspoloženje tisuća mladih vjernika koji su ove godine dva dana proveli na krajnjem istoku Lijepe naše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

U Đakovačko-osječku nadbiskupiju od pristiglo je više od 30.000 mladih, oko 30 biskupa, 300 svećenika, a pjevalo je oko 240 pjevača praćenih tamburaškim i gudačkim orkestrom te vokalno-instrumentalnim sastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

U nedjelju navečer upriličen je i koncert na kojem su nastupili Miroslav Škoro, Alan Hržica, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Božja Pobjeda i Opća Opasnost.

Alan Hržica na svojem je Facebook profilu podijelio snimku mladih kako pjevaju, nadjenuvši mu naslov Nova Hrvatska: “Veliku sam čast dobio od naše Crkve da sam ovako mogao slaviti Gospodina u Vukovaru! Snimio sam ovaj trenutak s pozornice…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovogodišnjeg domaćina Đakovačke i osječke nadbiskupije i Grada Vukovara, idući 11. Susret bit će kako je najavljeno, 2020. u Zagrebačkoj nadbiskupiji i Gradu Zagrebu, što su mladi pozdravili radosnim dugotrajnim pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version