Site icon narod.hr

HRT-ov film ‘Broj 55’ o Domovinskom ratu prikazivat će se na slovenskoj televiziji

Foto: HRT

Odjel za prodaju programa i usluga Hrvatske radiotelevizije (HRT) sklopio je ugovor s Radiotelevizijom Slovenije (RTV SLO) za emitiranje filma Broj 55. Riječ je o prvome akcijskom filmu o Domovinskome ratu, koji je prvi put prikazan u okviru Pulskoga filmskog festivala 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojio je osam zlatnih arena, uključujući i najvažniju, Veliku zlatnu arenu za najbolji film. Film je bio prikazan i na filmskome festivalu Raindance 2014., Međunarodnome filmskom festivalu Crne noći u Tallinnu 2014. te na Vukovarskome filmskom festivalu i Sarajevskome filmskom festivalu.

Režiser je Kristijan Milić, scenarist Ivan Pavličić, a u glavnim su ulogama Goran Bogdan, Marko Cindrić, Alan Katić, Jan Kerekeš, Darko Milas, Dražen Mikulić i Marinko Prga. Producent je Stanislav Babić.

Film Broj 55 na programu slovenskoga javnog medijskog servisa trebao bi se naći tijekom narednih mjeseci. Pogledajte promocijski videozapis

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version