Kava s Ninom Raspudićem i predstavljanje knjige ‘Kratki espresso’ danas u 12 sati u Mimari

Foto: Hub

“ZAGREB, subota 7.12.19. u 12 sati,
MUZEJ MIMARA.
Uz moderiranje Mislava Togonala, razgovarajte s Ninom Raspudićem, popijte Franckov espresso i nabavite “Kratki espresso” s potpisom i posvetom Nine Raspudića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUBOTA, 7.12. u 12 h u MIMARI.
Vidimo se!”, najavlju na FB Nine Raspudića.

Radi se o zbirci kolumni Nina Raspudića tjedno objavljivanih u Večernjem listu od ožujka 2016. do studenog 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbirka kronološki, u dvije knjige “Kratki espresso 2016./2017.” i “Kratki espresso 2018./2019.”, obuhvaća 186 kolumni u kojima se na osebujan način obrađuju aktualne političke, društvene, kulturne, sportske i druge teme u Hrvatskoj i svijetu.

Spoj Raspudićeve erudicije, pripovjedačkog umijeća i specifičnog humora učinio je „Kratki espresso“ vjerojatno najčitanijom i najutjecajnijom kolumnom u zemlji, a Raspudiću donio posebnu težinu u javnom prostoru te mu priskrbio reputaciju neovisnog, slobodnomislećeg intelektualca koji lako komunicira i sa širokim čitateljstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.