Koncert suvremene duhovne glazbe 26. listopada u Zadru: Nastupaju Alan Hržica i sestre Husar

Foto: FB

Veliki koncert suvremene duhovne glazbe u Zadru održava se u subotu, 26. listopada s početkom u 19 sati u sportskoj dvorani Jazine. Nastupaju Alan Hržica, Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj humanitarni koncert održava se pod motom ‘Ublažimo autizam djece’ i plod je htijenja brojnih vjernika diljem Zadarske nadbiskupije, željnih koncerta duhovne glazbe u zajedništvu u većoj dvorani. Prihodom od prodaje karata pomoći će se ‘Udruga za autizam Zadar’ koja ove godine obilježava deset godina postojanja i roditelji čija su djeca u spektru autizma, a suočeni su s potrebom obavljanja mnogih terapija koje zadarske obitelji moraju obavljati i izvan svoga grada, u Zagrebu, Rijeci i drugdje.

Organizator koncerta je Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar. Medijski pokrovitelj koncerta je Hrvatski katolički radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.