Lara u svijetu životinja – nova eko predstava za djecu Kazališta Smješko

Thinkstock

Autorska predstava prema tekstu nagrađivanog Hrvoja Zalara i u režiji Ivane Boban premijeru će imati u nedjelju 16.10. u 11:30h u Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazalište Smješko najavljuje sezonu novim naslovom za djecu edukativnog i ekološkog sadržaja.
„Lara u svijetu životinja“ autorski je tekst Hrvoja Zalara koji progovara o odnosu ljudi i prirode te nas kroz zaigran način upoznaje sa svijetom domaćih autohtonih i zaštićenih životinjskih vrsta. Dinamičnu igru životinjskih i ljudskih likova vode Vini Jurčić, Robert Španić i Marija Šegvić u ulozi djevojčice Lare.

Izlet u prirodu nekima nije najdraža stvar na svijetu. Ali, kada iza svakog stabla ili ispod svakog kamena možete pronaći njihove stanovnike stvari postaju itekako zanimljive. Klepetan Rodan, missica Risica, gospođa Šišmišica i zec Martin Lijepouhi samo su neki od šumskih likova koji će rado dati pokoji savjet što svatko od nas može učiniti kako bi prestalo istrebljenje autohtonih i ugroženih životinjskih i biljnih vrsta! Predstava je namijenjena djeci od 5 do 11 godina.

Ulaznice za premijeru mogu se kupiti sat vremena prije početka predstave na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AUTORSKI TIM:
Tekst: Hrvoje Zalar
Režija: Ivana Boban
Glume: Marija Šegvić, Robert Španić, Vini Jurčić
Glazba: Damir Šimunović
Scenografija i kostimi: Zdravka Ivandija Kirigin
Produkcija: Kazalište „Smješko

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.