Ljetne noći Teatra Exit na pozornici Muzeja za umjetnost i obrt

Pete ljetne noći Teatra EXIT održat će se od 29. lipnja do 2. kolovoza na ljetnoj pozornici Muzeja za umjetnost i obrt (MUO), izvijestio je na današnjoj konferenciji za novinare direktor Teatra EXIT Matko Raguž.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom festivala izvest će se 16 različitih naslova, od čega sedam gostujućih, a sveukupno 35 predstava.

Osim redovitih predstava Teatra EXIT, na festivalu će nastupiti dramski umjetnici s predstavama “Naši dani” u izvedbi beogradskog Proces Teatra, te “Hoerspiel”- mala igra za slušanje i (gledanje) koju potpisuje Pavlica Gvozdić. Na rasporedu je i “Krojcerova sonata” Teatra kabare iz Tuzle u adaptaciji Nensi Haris i režiji Nebojše Bradića. Festival će ugostiti i predstavu “Kabul”, monodramu u produkciji beogradskog Narodnog pozorišta prema tekstu Tonyja Kushnera u režiji Željka Đukića, koju će igrati Dušanka Glid Stojanović.

Iz Ljubljane gostuje predstava “Od tišine do glazbe” u privatnoj produkciji Jure Ivanušiča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festival će ugostiti i predstavu “ThisCasting” Teatra Rugatino iz Zagreba, autorski projekt Mirana Kurspahića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.