Misa, procesija i krunica za zadovoljštinu Bogu za javne grijehe političara, sudaca…

Foto: Krunica za Domovinu

Moramo zastati i dobro razmisliti kako se, u duhovnom smislu, ponašamo kao pojedinci i narod prema Svemogućem Bogu, uputila je u svom pozivu udruga Vigilare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospa je davno, 13.10.1917., u posljednjem ukazanju u Fatimi, rekla:
Neka [ljudi] prestanu vrijeđati Gospodina Boga kojemu je već naneseno toliko uvrjeda”.

Je li se danas nešto promijenilo? Bojim se da je danas još puno gore. Ali kao katolici ne smijemo nikada očajavati. Imamo duhovna molitvena sredstva koja možemo i moramo koristiti da bismo dali zadovoljštinu za strašne grijehe i uvrjede prema Bogu.

Zato smo na obljetnicu posljednjeg ukazanja u Fatimi organizirali poseban duhovno – molitveni događaj. Pozivam vas da nam se pridružite na Svetoj Misi, procesiji i molitvi krunice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada?

U utorak, 13.10.2020. služit će se Sveta Misa u crkvi sv. Marije (Dolac) u 18.30 sati, a nakon toga i procesija s kipom Gospe Fatimske prema Katedrali, preko Trga bana Jelačića, Kamenitih vrata do Trga sv. Marka gdje ćemo javno izmoliti žalosna otajstva krunice u sjeni Hrvatskog sabora, Vlade i Ustavnog suda.

Taj javni molitveni čin prikazat ćemo kao zadovoljštinu Bogu za sve grijehe koje smo počinili kao pojedinci i kao narod, posebno za one grijehe koje su u naše ime počinili politički vođe našeg naroda i domovine, koji su kroz svoje odluke, zakone, konvencije, nemoralnost i korupciju počinili strašne propuste i uvrjede prema Bogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za više informacija posjetite: https://krunicazadomovinu.hr

“Ovo je vrlo važan događaj. Nadam se da ćete nam se pridružiti, a ako niste u mogućnosti, da ćete se pomoliti na ovu nakanu.”, stoji u pozivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.