Nagradna igra: Izvučena i treća nagrada, dobitnica je gospođa Ljiljana iz Zagreba

Poštovani čitatelji, izvučena je i treća dobitnica  nagradne igre u organizaciji portala narod.hr i udruge Obiteljsko obogaćivanje. Sretna dobitnica korisne i zanimljive knjige “Kako biti sretan s 1, 2, 3… djece” je gospođa Ljiljana iz Vrbana u Zagrebu! Gospođi Ljiljani čestitamo na osvojenoj nagradi, a sve vas pozivamo da i dalje pratite portal narod.hr i da i ubuduće sudjelujete u nagradnim igrama koje ćemo organizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji nisu od početka pratili ovu nagradnu igru, podsjećamo da je autorica knjige Rosa Pich-Aguilera Roca, u braku sa suprugom Jose Mariom već 25 godina i majka je osamnaestoro djece. Knjige koje smo darovali autorica je osobno potpisala za vrijeme svog nedavnog boravka u Zagrebu.

Knjiga obiluje korisnim i praktičnim savjetima iz stvarnog života koji mogu omoći svima, bez obzira na broj djece: od toga kako uštedjeti pri nabavi namirnica i kućnih potrepština do toga kako organizirati vrijeme kako bi svi ukućani bili zadovoljni.

Više o samoj knjizi, kao i o nekim razmišljanjima autorice, možete pronaći ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.