Nastavak ritma dobrih vibracija u Koncertnoj dvorani braće Bersa u Zadru

Foto: www.grad-zadar.hr

U srijedu, 24. travnja u Koncertnoj dvorani braće Bersa – Kneževa palača s početkom u 20 sati održat će se koncert udaraljkaša Ivane Kuljerić Bilić i Nikole Krbanyevitcha pod nazivom Percussion Overload II.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana Kuljerić Bilić međunarodno je priznati virtuoz na marimbi i svestrana udaraljkašica. Redovito solistički nastupa uz europske orkestre i sudjeluje u komornim, scenskim i crossover projektima. Nikola Krbanyevitch, glazbenik srpsko-francuskih korijena, pijanist je i udaraljkaš čiji je umjetnički put obojen utjecajima dviju kultura. Upravo je multikulturalnost i otvorenost za različite glazbene stilove spojila to dvoje virtuoza koji su suradnju počeli 2014. godine.

Pod nazivom I.N.K. Experiment Duo dosad su nastupili na međunarodnim festivalima diljem Europe i u Sjedinjenim Američkim Državama, predstavljajući svoje neobične i kreativne programe kojima oduševljavaju publiku.

Od skladbi suvremenih klasičnih skladatelja koje čine temelj njihova obrazovanja, preko eksperimentalne glazbe, do rocka, popa i crossovera, nastup toga nesvakidašnjeg dua glazbeno je iskustvo koje se ne propušta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.