Noć knjige 2015. u četvrtak u Knjižari Matice hrvatske

U četvrtak, 23. travnja Knjižara Matice hrvatske u sklopu manifestacije Noć knjige 2015. priprema zanimljivu večer s programom koji će trajati od 18:30 do 23:00 sata. Glavni gosti večeri su Tonko Maroević i Viktor Žmegač koji će s početkom 20 sati gostovati na tribini ‘Razgovor o književnosti i umjetnosti u 20. stoljeću’ .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program večeri : 18.30–19.30 Razmijeni predstavu i čitaj naglas : dvije predstave i recital : gimnazijalci za gimnazijalce i studente : plasmani na državnu smotru LiDraNo 20.00 Razgovor o književnosti i umjetnosti u 20. stoljeću — Viktor Žmegač i Tonko Maroević U programu će sudjelovati učenici I, III. i IV. gimnazije te studenti FF-a Zagreb. 21.00 Druženje s autorima, urednicima: Stjepan Damjanović, Mate Maras, Tonko Maroević, Nives Opačić, Mirjana Polić Bobić, Damir Zorić, Viktor Žmegač i dr. U glazbenom dijelu programa nastupaju gimnazijalci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.