Site icon narod.hr

Ovako je bilo u ‘Isusovoj VIP loži’ na Maksimiru na Progledaj srcem

Dok se dojmovi nakon dugovno-glazbenog spektakla Progledaj srcem na kojem se proteklog vikenda okupilo 50 tisuća ljudi, polako sliježu, dominikanac, fra Ivan Dominik Ilčić, podijelio je na svom Facebook profilu dirljiv video iz “Isusove VIP lože” na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da su na koncertu Progledaj srcem na Maksimiru mnogi lijepi trenutci ostali skriveni poput ovoga. Imao sam milost malo biti u Isusovoj VIP loži s njegovim malenima. Neki ih nazivaju osobe s posebnim potrebama, a ja ih nazivan osobe s posebnim milostima. Krist se u njima skriva, ali i otkriva na poseban način. Njihova radost i dobrota su neopisivi. Ovu su Ana-Marija i Luka. Ona piše prekrasne pjesme, a Luka voli pjevušiti iako ne može jasno izgovarati riječi. Video je objavljen uz dopuštenje njihovih roditelja koji su i sami podijelili sliku s koncerta, s tog za mene posebnog trenutka kad sam bio s njima”, napisao je fra Ilčić.

4. lipnja na duhovno-glazbenom spektaklu u organizaciji Laudato TV-a okupilo se 50 tisuća gledatelja. Nastupilo je 17 izvođača duhovne glazbe, a da sve prođe glatko pobrinulo se i 200 volontera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>Nikolina Nakić majstorski odgovorila na uvrede Matije Babića na račun posjetitelja spektakla Progledaj srcem

> Duhovni megaspektakl s 50.000 ljudi održan na stadionu Maksimir

> Poznati na duhovnom megaspektaklu u Maksimiru: Thompsonova supruga, Leonarda Boban, Nina Badrić, Andrej Grubišić, Stjepo Bartulica…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupala su najveća imena domaće duhovne glazbe, njih 17 uz pratnju orkestra u kojemu su 24 vrhunska instrumentalista. Nastupili su Amorose, Božja pobjeda, Božja Slava band, Emanuel, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, klapa ‘Sveti Juraj’ HRM, Rafael Dropulić Rafo, sestre Halužan, sestre Husar, sestre Palić, Toni Cetinski, Vanessa Mioč, Alan Hržica, Zbog Mihovil i Doris Dragović. Orkestrom je ravnao Goran Kovačić. Duhovnu misao dao je p. Boris Jozić, a voditelj jebio Marin Periš.

Na Maksimiru je radilo oko 200 volontera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version